Wisselend succes voor DSO teams

12 september 2010door Webmaster

DSO 1 speelde de eerste wedstrijd van het seizoen. DVS 1 was de tegenstander. In het begin van de wedstrijd ging de wedstrijd gelijk op. Maar voor het einde van de 1e helft kon de tegenstander een voorsprong op bouwen van 3 punten. Ruststand was 5-8.

DSO 1 deed er na de rust alles aan om gelijk te komen, maar dichterbij dan 1 punt verschil kwamen ze helaas niet.  DVS wist opnieuw uit te lopen. De eindstand was 11-9. A.s. woensdag speelt DSO 1 haar 2e wedstrijd (inhaalwedstrijd) van het seizoen, de streekderby tegen VIOS uit Willemstad.
DSO 2 speelde net als het 1e tegen DVS in H.I. Ambacht. Met een heerlijk zonnetje was het goed weer om te spelen. Maar er stond ook een stevige wind. DSO begon met wind tegen aan te vallen. Dit ging DSO 2 helemaal niet slecht af. Na een 0-1 voorsprong, werd het nog wel gelijk. Maar als snel werd er een voorsprong opgebouwd. Met 1-7 op het scorebord was het tijd voor de rust. Na rust werd de korf door DSO niet meer zo goed gevonden. Maar door sterk verdedigen kon DSO 2 de punten toch mee naar huis nemen. Eindstand was 3-9.
DSO 3 speelde deze zaterdag tegen Deetos 8. Ondanks dat het 3e team van DSO niet helemaal compleet kon vertrekken, waren ze toch de sterkste ploeg op het veld. Maar DSO slaagde er niet in om de vele kansen die ze kregen, af te maken. Hierdoor moest DSO 3 de punten helaas in Dordrecht achter laten.
DSO 4 speelde afgelopen woensdag de 1e wedstrijd van het seizoen. Op www.korfbal.net staat een uitgebreid verslag. Zaterdag moest DSO 4 aantreden tegen DVS’69 3. Na de winst van afgelopen woensdag, ging DSO 4 vol goede moed de wedstrijd in. Het eerste aanvalsvak scoorde na enkele minuten de 1-0 . Maar de 2-0 liet op zich wachten, want de scherpte in de afronding ontbrak, wat resulteerde in 1-1 in plaats van de 2-0. Het andere aanvalvak was nu aan de beurt om dit recht te zetten. Maar dit lukte niet. De gehele eerste helft duurde het voordat er werd gescoord. Ruststand was dan ook een schamele 2-2. De tweede helft gaf helaas geen andere beeld, ondanks een aantal omzettingen bij DSO 4.  In het begin van de tweede helft werd het nog wel 3-3, door het benutten van een strafworp.  In de laatste 5 minuten werd gelukkig de wedstrijd beslist door twee doorloopballen. De winst was binnen en daar was alles dan ook mee gezegd.

DSO A1 kreeg Albatros A3 op bezoek. De wedstrijd begon erg goed met een 2-0 voorsprong. Ondanks dat DSO A1 veel kansen kon creëren, kwam Albatros terug en ging DSO A1 met een 3-5 achterstand de rust in. Begin tweede helft had DSO A1 de leiding over het spel en wist daardoor terug te komen. Een kwartier voor tijd werd het dan ook gelijk, 7-7.  Helaas wist Albatros de laatste speelminuten het gat van de korf beter te vinden dan DSO A1 en was de eindstand 7-10.

Fancy Fair
Zaterdag 18 september is er weer de jaarlijkse Fancy Fair! Dit jaar zal deze plaats vinden op onze nieuwe accomodatie. Natuurlijk is er weer een springkussen voor onze kleinste kindjes en natuurlijk niet te vergeten, de plantenmarkt! Genoeg activiteiten voor jong en oud. Er wordt ook gekorfbald op de velden. Dat zal weer een mooi gezicht worden vanaf de kantine. We hopen dan ook iedereen te mogen zien zaterdag 18 september!