Vliegende start voor DSO

13 november 2011door Webmaster

Eindelijk de wedstrijden stonden zaterdag weer op het programma. Geen luie zaterdagen meer maar aan de bak in de zaal. DSO B2 had het geluk de competitie in het nieuw te kunnen starten. DSO is erg blij dat Maribelle Mode deze mooie shirts mede mogelijk wil maken voor DSO B2. Het team won de wedstrijd en zorgde daarmee voor een gouden randje. DSO mocht tijdens het eerste competitieduel van de zaal meteen aantreden tegen de rivaal uit Willemstad. De duels tegen Vios hebben altijd iets speciaals en dan ook nog het eerste competitieduel.

Na onze overwinning op Vios in de veldcompetitie waren we ook nu gebrand op een overwinning. DSO ging voortvarend van start. De eerste doelpunten die vielen waren voor DSO. Helaas wist Vios weer terug te komen. Elke keer bouwde DSO een voorsprong op, maar liet DSO Vios ook weer terug in de wedstrijd komen. Met een kleine voorsprong ging DSO de rust in. Na rust bouwde DSO de voorsprong weer uit, dit keer tot 3 doelpunten. Wederom kwam Vios terug in de wedstrijd. Dit kwam mede omdat het ene aanvalsvak soms moeite had om tot scoren te komen en zo verzuimde om het verschil nog groter te maken. In het laatste kwartier wist DSO de voorsprong opnieuw uit te bouwen tot 4 doelpunten. Vios deed nog iets terug waardoor de eindstand 15-12 werd. Er is nog ruimte tot verbetering maar de eerste twee winstpunten zijn een feit.

DSO jeugd
DSO A1 kreeg na vorige week een oefenwedstrijd gespeeld te hebben tegen het A1 van Ventura Sport nu het A2 op bezoek voor de eerste competitiewedstrijd. DSO startte snel en opende de score. Voor rust kwam DSO scherpte te kort en ging met 2 doelpunten achterstand de rust in. Na rust kwamen we terug en stonden we met 8-6 voor. Ventura Sport kwam terug op één doelpunt verschil en het bleef tot de laatste minuut spannend. DSO A1 won de wedstrijd en heeft dus de eerste punten van de zaalcompetitie binnen.