Verslag Scheldevogels 5- DSO 6

3 maart 2012door Webmaster

Zaterdagochtend 3 maart gingen we tegen elf uur weer met het team op stap, richting Bergen op Zoom. Ik mocht voorop rijden, en twee andere auto’s volgden me braaf, ervan uitgaande dat mijn navigatie systeem me feilloos op plaats van bestemming zou brengen. Tot afslag Bergen op Zoom Noord ging dat ook prima. Toen kwam het moment dat ik de instructie kreeg dat ik de weg moest volgen. Een van de medespelers zei nog “moeten we er hier niet af?”  Deze opmerking had ik graag 5 seconden eerder willen horen…. Er is naar blijkt, afgelopen jaren een mooi stuk weg bijgekomen, langs Halsteren, richting Steenbergen. Alleen jammer dat mijn navigatiesysteem het nog niet wist. Uiteindelijk zijn we via de touristische route bij Sporthal Tuinwijk aangekomen.

Parkeren daar is onder normale omstandigheden een makkie, maar vandaag was er echter een open dag van een scholengemeenschap vlakbij. Wat een drukte. Ongevraagd werden we netjes door vriendelijke jongedames en oude concierges met een halve bak koffie in de hand steeds verder weggeleid van de sporthal en parkeren op vrije plekken was niet toegestaan.  In ganzepas de stroom van auto’s maar volgen dan. Op een grasveld ergens achter een school aangekomen mochten we de auto’s wegzetten.

Nu snap ik waarom we altijd zo vroeg, voordat een wedstrijd begint, moeten vertrekken. Je weet maar nooit wat er op je pad komt!

We zijn, ondanks dat we van het zesde zijn, gelukkig redelijk ter been, dus bereikten we net op tijd de sporthal. We hadden zelfs een echte supporter meegenomen. Jasper Leendertse (hij zit al in groep drie) heeft ondanks zijn jonge leeftijd ons al goed aangemoedigd.

Jammer, maar er werd er van beide kanten weinig gescoord, waardoor de ruststand uitkwam op 2-3. Bij een eindstand van 6-7 werd er afgefloten. Mooi om te vermelden is, dat Ies vanuit de verdediging de bal over het veld gooide naar Eric, die vlak bij de paal stond. Met een mooie onderhandse worp maakte hij het winnende punt! Wie er zoal gescoord heerft?
Jolanda (2), Femke(3), Corrie van Bezooijen (1) en Eric (1)

Groeten, Karel van Dam

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD

Molenvliet 9a

Sportpark de Niervaert

4791 GB Klundert

0168 - 402751


ZAAL

Molenvliet 7

Sportpark de Niervaert

4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert

Alle rechten voorbehouden


Privacy policy

Cookie policy