Sprookjesspeurtocht

7 april 2011door Webmaster

Woensdagmiddag 6 april vond de Sprookjesspeurtocht plaats voor alle kinderen van F t/m D. Meer dan 30 kinderen deden mee!

Meer dan 30 kinderen deden mee en veel kinderen waren ook nog eens prachtig verkleed gekomen. Ryan, Stijn, Lotte en Myrthe wonnen hier zelfs nog een mooie prijs mee!

De sprookjestocht bestond uit veldopdrachten en speuropdrachten. De veldopdrachten vonden in en rond de kantine plaats, de speuropdrachten waren natuurlijk onderweg! Voor iedere veldopdracht die de kinderen goed deden, kregen de kinderen een kwartetkaart die 2 punten waard was. Zo speelden de kinderen het spel van de Gelaarsde Kat op veel te grote laarzen, probeerden ze de bal van de Kikkerprins weg te rollen met tennisballen, deden ze een Kabouterrace bij Sneeuwwitje, lieten ze hun schoentjes lekker dansen en renden ze weg voor de Heks.

 

Ook met de speuropdrachten vielen punten te verdienen natuurlijk! De kinderen moesten onderweg op zoek naar de 7 Dwergen. Bij sommige dwergen moest een vraag beantwoord worden waarmee de kinderen iets konden verdienen voor in het mandje van Roodkapje: een appel, koekjes, een flesje water en bloemen.

 

Aan het eind werden alle punten bij elkaar opgeteld en werden de Speurkabouters tot winnaars uitgeroepen.

 

Bekijk de foto’s door op onderstaande link te klikken:

http://gallery.me.com/janleijten#100089&bgcolor=black&view=grid

 

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD

Molenvliet 9a

Sportpark de Niervaert

4791 GB Klundert

0168 - 402751


ZAAL

Molenvliet 7

Sportpark de Niervaert

4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert

Alle rechten voorbehouden


Privacy policy

Cookie policy