Spannend korfbal bij DSO

4 december 2011door Webmaster

Afgelopen weekend werden veel punten gehaald door DSO. Opmerkelijk was een aantal gelijke spelen. Ook het eerste maakte een eind aan de reeks winsten op rij, door gelijk te spelen. DSO speelde een uitwedstrijd tegen Scheldevogels uit Bergen op Zoom. DSO begon erg slecht aan de wedstrijd terwijl Scheldevogels erg flitsend van start gingen. Binnen een paar minuten keek DSO tegen een 4-0 achterstand aan.

Langzaam kwam DSO beter in de wedstrijd. Tot 5-4. Scheldevogels liep toen weer uit naar 8-4. DSO zette wederom de achtervolging in en met resultaat. Nog voor rust kwam DSO gelijk tot 9-9. Na rust konden we dus weer van voor af aan beginnen. Via twee schoten van Rubin van Dueren den Hollander kwamen voor het eerst op voorsprong deze wedstrijd. Gedurende de 2e helft had DSO het betere van het spel, maar er werd verzuimd om dit om te zetten in doelpunten. DSO stond bijna de gehele tweede helft op een voorsprong, maar in de laatste minuut maakte Scheldevogels gelijk. Mede dankzij het fysieke spel en het niet ingrijpen van de scheidsrechter heeft Scheldevogels een punt gepakt. Voor DSO dus voor het eerst een punt verloren. Volgende week beter!

DSO jeugd
DSO D2 speelde tegen Voltreffers D2 uit Oosterhout. De meiden van het DSO D2 wilden deze wedstrijd laten zien dat ze niet uit het veld geslagen waren door de resultaten van de vorige wedstrijden. Er werd met veel inzet gespeeld en het samenspelen gaat steeds beter. Lang was het erg spannend en ging het gelijk. In de tweede helft kwam met nog ongeveer 5 minuten te gaan de beslissende stand al op het scorebord te staan. Goed gedaan meiden!

Bekercompetitie
DSO is de eerste ronde van de Zuid-west bokaal met glans door gekomen. DSO won donderdagavond in Gouda van Gemini. De eindstand was 8-20.