Een heerlijke sinterkerstavond!!

22 december 2013door Webmaster

Vrijdag de 13e….. dat voorspelt niet veel goeds zou je zeggen! Maar nee hoor! Ongeveer 20 kinderen kwamen gezellig aan de gedekte tafels zitten in de DSO kantine. Op het menu stond: GOURMETTEN!! Overheerlijke kippetjes, hamburgers, shoarma en frikandellen werden door de kinderen zelf gebakken en opgegeten! De salades, stokbrood en de sausjes maakten het helemaal af!Tegen het einde van de maaltijd, ontstonden spontane cup-song acts. Een aantal jongens en meiden durfden zelfs voor de rest van de groep een klein optreden te verzorgen!

Omdat twee deelnemers helaas niet deel konden nemen aan de gourmet, omdat ze moesten werken, hebben we ons in de tussentijd laten entertainen door ons nieuwste JAC-lid, Erik Keller. Hij heeft gelijk laten zien dat hij bezit over improvisatietalent. Er ontstonden binnen no-time originele spellen, zoals ‘commando, moordenaartje, wie ben ik, waar woon ik en wat produceer ik?’welke hij samen met Jasper op enthousiaste wijze ondernam.
De spanning onder de jeugd van DSO steeg! Dit was te merken aan het fanatisme waarop iedereen zich in zette voor de spellen. Zou dit iets te maken kunnen hebben met het beroemde dobbelspel? Ondertussen waren we helemaal compleet en kon het sinterklaasspel eindelijk beginnen. Iedereen had de opdracht gekregen om een leuk en een gek cadeau te kopen. Wat voor de één een gek cadeau was, bleek voor de ander een leuk cadeau te zijn en andersom. Tijdens één van de uitpakrondes kwamen we tot de ontdekking hoe origineel iedereen geweest was. Van prinsessenkroon, schoonmaakmiddel, nagellak tot spek, niets was te gek!
Uiteindelijk zou iedereen met twee cadeautjes naar huis gaan, maar welke cadeautjes dit zouden worden, werd bepaald door het dobbelspel. Gedurende de avond werd duidelijk hoe jong en oud er met elkaar voor kunnen zorgen dat deze happening een succes is geworden.
Wat ons betreft was dit zeker voor herhaling vatbaar.

Namens de JAC: iedereen die mee geholpen heeft aan deze gezellige avond, bedankt!!

Tot de volgende gezellige activiteit!!
Op 24 januari spelen we weer het Wie is de Mol spel! Komen jullie weer?

Voor foto’s klik HIER

Groetjes de JAC
Annika, Ellen, Erik, Mandy, Stefanie, Vera en Tamara

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD

Molenvliet 9a

Sportpark de Niervaert

4791 GB Klundert

0168 - 402751


ZAAL

Molenvliet 7

Sportpark de Niervaert

4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert

Alle rechten voorbehouden


Privacy policy

Cookie policy