DSO komt te kort

26 september 2010door Webmaster

DSO 1 mocht naar Bleiswijk om het daar tegen Weidevogels op te nemen. Al snel werd duidelijk dat de tegenstander een maatje te groot was.

Vooral door de vele treffers van de zuiver schietende dames van Weidevogels keek DSO met rust tegen een flinke achterstand aan. Na de rust was het hetzelfde verhaal. Hopelijk kan DSO volgende week een beter resultaat neerzetten in de thuiswedstrijd tegen Reeuwijk.

DSO 2 kwam op achterstand van 1-0 toen de wedstrijd tegen Weidevogels net was begonnen. Dit was slechts een schijnbeweging van de tegenstander, want DSO wist nog voor de rust een voorsprong te bewerkstelligen. Na de werd deze langzaam uitgebreid en konden de punten mee in de sporttas naar Klundert!

DSO 4 ging met een gewijzigd team naar Bergen op Zoom, niet dat dit iets uitmaakte voor het spel van DSO. Mede door de vier treffers van Herbert Giljam, die eigenlijk gestopt was met korfbal kon DSO lekker spelen en maakte de tegenstander geen schijn van kans meer op de zege.

DSO A1 speelde net als vorige week tegen Oranje Wit A3. De wedstrijd liep iets minder soepel dan vorige week. Veel kansen werden niet afgemaakt en in verdedigend opzicht was DSO A1 soms niet scherp genoeg. Dit leidde in het begin zelfs tot achterstand. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 9-4 gewonnen. DSO A1 heeft nog 2 wedstrijden te spelen en maakt nog kans op kampioenschap.