DSO presteert wisselend

20 september 2009door Webmaster

DSO 1 speelde dinsdagavond de derby tegen Vios in Willemstad. Korfballend zat DSO beter in zijn vel dan het weekend daarvoor. De acties werden met vlagen veel beter verzilverd en zo liep DSO uit naar een eindstand van 10-17.

Zaterdag  moest DSO in Zeeland met verlies van een doelpunt verschil het veld ruimen. Stormvogels hield de punten in Westkapelle.
DSO 2 zit op het moment in een wat moeilijk parket. Zij weten de kansen te weinig te benutten. Woensdag leed dit tot een verlies met 1 doelpunt verschil in H.I. Ambacht. Zaterdag speelde hetzelfde probleem het team parten in ’s Gravendeel. Het is zo dat DSO 2 nu een klasse hoger speelt dan vorig veldseizoen. Wanneer DSO de kansen beter zal gaan benutten is er niets aan de hand, het spel is niet slecht.

DSO jeugd
DSO A1 had een drukke week. Twee wedstrijden en een training. De wedstrijd tegen in H.I. Ambacht tegen DVS werd gewonnen. De acties en het balbezit waren van DSO maar de doelpunten vielen soms nijpend moeizaam. DSO sloeg ver in de tweede helft een gat van 4 doelpunten en won met  5-8. Zaterdag trof DSO thuis PKC uit Papendrecht. Vrij vlot kwam DSO 3-0 voor. Al liet DSO aanvallend een aantal kansen liggen, de ruststand werd 6-2. Na de rust werd DSO bijna weggespeeld en kwam PKC terug tot 6-6. De spanning was zowel in als om het veld duidelijk merkbaar. De alarmbel rinkelde en op het juiste moment wist een aantal heren in het team het gat weer te slaan door te scoren. DSO won en staat met 3 winstpartijen bovenaan in de poule.
DSO A2 speelde uit in  ’s Gravendeel en had veel moeite doelpunten te maken. De ruststand was dan ook een schamele 1-1. In de tweede helft gaf DSO wat meer en werd er vlot 2 keer gescoord door Sjoerd van Bezooijen. Toch kon DSO de concentratie niet vasthouden en werden er wat foutjes gemaakt. De tegenpartij kwam terug en het scoren zat aan DSO kant wederom niet mee. DSO verloor helaas met een doelpunt verschil.

DSO F2 – Vitesse F2 9:30

DSO 6 speelde woensdagavond de 1e wedstrijd uit tegen Good Luck 4. Met de nodige invallers gingen zij op pad. De harde wind zorgde ervoor dat er niet veel werd gescoord. De wedstrijd ging gelijk op maar het geluk was aan DSO zijde, het werd 5-4 in het voordeel van de het zesde. Rom Keller was topscorer met 4 doelpunten. Zaterdag speelde DSO 6 de thuiswedstrijd tegen Scheldevogels 5. Nu was het niet de wind maar de hitte die bij vele parten speelde. De ruststand was 3-0, na de rust met de nodige wissels verliep het scoren wat makkelijker. Einduitslag 11-4, Winnie van Alphen en Ies Hollemans scoorde beiden 4 keer.