DSO pakt winst

6 december 2009door Webmaster

DSO bleek op Sinterklaasdag de spanning aardig op te kunnen bouwen. Het spel resulteerde in een feestje omdat zowel DSO 1 en 2 de punten in de Klundert wisten te houden.

DSO 1 speelde tegen Ten Donck. De scheidsrechter had de wedstrijd strak in de hand en deelde veel vrije ballen en strafworpen uit. Dit was erg bepalend voor het verlopp van de wedstrijd. DSO kreeg met name zo de kans om mee te blijven scoren, tegen de sterke afstandschutters van Ten Donck. DSO kwam in de laatste minuut gelukkig weg met een doelpunt meer en hield de punten in Klundert.

DSO 2 startte als een raket en stond vlot ruim voor tegen Sporting Delta. Na een aantal foutjes in de verdediging kon de tegenpartij de stand weer gelijk trekken en kwam de spanning terug in de wedstrijd. DSO was echter niet van plan de tegenpartij met cadeautjes te verrassen en scoorde vlot weer een paar doelpunten.

DSO 3 had tegen Ventura sport nog wat goed te maken na een nipt verlies op het veld. Doordat er door beide ploegen goed werd verdedigd vielen er weinig doelpunten. In de rust was het 4-4. Na de rust wist Ventura een gat te slaan van drie doelpunten. DSO wist dat bijna nog gelijk te trekken, maar de tijd bleek te kort en opnieuw gingen de punten mee naar Strijen.

DSO 6 speelde een ingelaste wedstrijd tegen GoodLuck 3. Er bestond enige twijfel of de wedstrijd wel door zou gaan, omdat er alleen maar voetballers en geen korfbal- tegenstander te zien was. Na enig navragen bleek dat er niet in Middelharnis maar in Dirksland gespeeld moest worden. Toch nog op tijd voor de wedstrijd kon direct gestart worden. De eerste helft ging gelijk op. Vlak voor rust scoorde Alex den Hollander 2 doelpunten waardoor DSO met een 5-7 voorsprong de tweede helft in kon gaan. In de tweede helft vielen de doelpunten een stuk vlotter, en scoorde GoodLuck niet veel meer, zodat er uiteindelijk met een ruime 9-15 gewonnen werd.

DSO jeugd
DSO A1 speelde tegen DKB een onbekende ploeg. Het spel van DSO was niet sterk genoeg om te laten zien wat het team waard is. De hele wedstrijd keek DSO tegen achterstand aan. DSO scoorde maar kreeg direct een antwoord terug. De eindstand was 9-15 in het voordeel van de tegenpartij.