DSO kampioenen

14 maart 2010door Webmaster

Deze week bleek voor DSO dat de lijn tussen verdriet en vreugde soms heel dun kan zijn. Na het trieste overlijdensbericht van een vader van twee van onze jeugdleden kon DSO 1 ook het kampioenschap binnen halen. DSO 1 speelde in Rotterdam waarnaar zeker 100 supporters vanuit Klundert afreisden. De sfeer in de hal was werkelijk Brabants of beter nog “Klunderts”.

DSO wist een paar uur voor de wedstrijd al dat het resultaat geen invloed meer had op het kampioenschap. DSO kon vrijuit ballen tegen Trekvogels.

DSO 2 speelde in het voorprogramma van het eerste en maakte er een spannende wedstrijd van. Aangemoedigd door de DSO supporters trok het team de stand gelijk. Echter in de laatste tien minuten moest DSO zich gewonnen geven. Trekvogels schoot zuiverder en won de pot.
Afgelopen vrijdagavond moest DSO 3 aantreden tegen KCC 5. Jurgen Leijten was deze wedstrijd afwezig, maar hij werd vervangen door Patrick Michielsen en Jeroen Strootman, die beide een halve wedstrijd speelde. De eerste helft ging de wedstrijd gelijk op, waarbij eerst DSO 3 een kleine voorsprong nam en daarna KCC. De ruststand was 8-6 voor KCC. Na de rust nam KCC verder afstand en liepen ze uit na 13-7. DSO 3 kon geen inspiratie en motivatie vinden om terug te komen in de wedstrijd, welke dan ook als een “nachtkaarsje” uitging. De wedstrijd werd uiteindelijk verloren met 16-8, jammer, maar de doelstelling voor dit seizoen was handhaving  en dat is gelukt. Nu klaar maken voor de tweede helft veld, want daar liggen nog kansen op het kampioenschap!

Opening accommodatie
Op zaterdag 27 maart wordt het nieuwe complex van korfbalvereniging DSO officieel geopend.  Deze opening vindt plaats in de vorm van een open dag. Bij deze nodigen wij u van harte uit om op deze dag een kijkje te komen nemen op onze nieuwe locatie op het sportpark Molenvliet te Klundert. Vanaf 10.30 uur zijn er activiteiten voor jong en oud. Het wordt een dag om nooit te vergeten!