DSO is in vorm

3 januari 2010door Webmaster

DSO speelde leuk mee op het Westbrabantcup toernooi, staat in de kwart finale van de bekercompetitie en heeft een hoge positie in de competitie. DSO heeft de vorm goed te pakken. Dat beloofde wat voor de wedstrijd afgelopen zaterdag. Nadat pupil van de week, Per Krijgsman, de bal had uitgenomen kon de wedstrijd tegen medekoploper Trekvogels beginnen.

DSO wist goed van start te gaan en pakte een voorsprong van 6-1, maar Trekvogels gaf de moed niet op en kwam terug tot 6-4. Voor rust wist DSO de voorsprong uit te bouwen tot 10-5. DSO kon ook na rust het scoren doorzetten en kon uitlopen tot 13-6. Vervolgens wist Trekvogels een aantal keren de korf te vinden, maar gelukkig is DSO nooit in de gevarenzone geweest. Met goed spel en een beetje geluk pakte DSO de overwinning. Met een eindstand van 21-13 is DSO koploper in de derde klasse. Sander Driesse was met 9 doelpunten topscoorder van de wedstrijd.
DSO 3 kwam laat op gang tegen KCC. De ruststand was 4-4. KCC nam ook in de tweede helft steeds het voortouw en DSO kon scorend te weinig brengen om de winst naar zich toe te trekken. KCC won met 9-10.

DSO jeugd
DSO A1 maakte de kansen in de eerste helft tegen Koag niet voldoende af. De ruststand was dan ook 3-6 in het voordeel van de gasten. In de tweede helft lukte het DSO niet de wedstrijd over te nemen en verloor ze met 9-11.
DSO C2 moest thuis spelen tegen koploper Juliana C1. In splinternieuwe shirts van Sportplaza Moerdijk probeerden ze het de tegenstander lastig te maken. Helaas was Juliana net iets te sterk en ging met de winst (4-7) terug naar Oud Gastel. Toch niet slecht gedaan want in dit C2 team van DSO spelen een aantal beginnende korfballers.

Hydrosteel bokaal
DSO speelt woensdag 6 januari tegen Kinderdijk in de bekercompetitie. DSO heeft de kwartfinale bereikt. De wedstrijd start om 20.00 uur in De Niervaert.