DSO houdt koppositie

18 september 2011door Webmaster

DSO 1 speelde een uitwedstrijd tegen KVK een nieuwkomer in de derde klasse. De ploeg uit Kapelle werd behoorlijk onder druk gezet door de Klundertenaren. DSO scoorde ondanks de weersomstandigheden toch elf keer en staat nog steeds aan kop in de poule, samen met TOGO. DSO 2 moet het nog steeds doen zonder punten. Zij staan daarmee als nieuwkomer in de tweede klasse onderaan de lijst. De wedstrijd tegen Tjoba liep beter dan de vorige twee. De korf werd makkelijker gevonden. Dat is wel een vooruitgang te noemen. De spelers en coach van DSO 2 zullen het elke wedstrijd moeten hebben van hun tomeloze doorzettingsvermogen, wie weet wat er dan nog kan gebeuren.

DSO 4 werd in het nieuw gestoken door eL&P een bedrijf dat onder andere financieel advies geeft. De sponsor Robert Leendertse was direct getuige van een klinkende overwinning van het vierde.

DSO 5 scoorde moeizaam tegen Goodluck. Het balbezit was vooral voor DSO, maar de ruststand van 4-3 liet dat niet echt zien. Zelfs na de rust bleef deze stand erg lang op het scorebord staan. Nadat er frisse spelers in het veld kwamen vond DSO de korf ietwat beter en won uiteindelijk met 7-3.

DSO jeugd

DSO A1 ging richting Zwijndrecht, om op bezoek te gaan bij Albatros A3. De wedstrijd tegen de nummer één van de poule startte niet al te best. DSO kwam al snel op achterstand en kwam moeilijk tot scoren. Het verdedigingsvak hield het echter erg lang dicht, waardoor de score van de tegenpartij beperkt werd en het team met een ruststand van 3-0 de bespreking in ging. Na rust scoorde Jean- Paul Commereuc twee maal en scoorde ook de tegenstander nog drie keer. DSO A1 ging met een 6-2 verlies terug naar Klundert.