DSO haalt weinig punten, jeugd wel trefzeker

23 januari 2011door Webmaster

DSO 1 begon de wedstrijd tegen Valto 1 goed. Er stond al snel een 0-3 voorsprong op het scorebord. Daarna begon de tegenstander met scoren.

Na een 4-4 stand werd het 7-4 in het voordeel van de thuisploeg. Na rust kon Valto steeds verder uitlopen. Helaas lukte het  DSO 1 niet om genoeg te blijven scoren.

DSO 2 speelde ook tegen Valto, koploper van de poule. DSO 2 kwam steeds met 1 of 2 punten voor, maar kon helaas geen groter gat slaan. Waardoor de tegenstander kon bij blijven. Eén minuut voor het eind van de wedstrijd kwam Valto op voorsprong, maar DSO 2 gaf zich nog niet gewonnen. Frank Posthumus schoot er nog een mooi afstandschot in, waardoor de eindstand 14-14 werd.

DSO A1 speelde afgelopen zaterdag tegen de koploper in Hoogvliet. DSO A1 startte uitstekend. Er vielen al snel doelpunten en zo liep DSO A1 uit tot een 7-1 voorsprong met de rust. Daarna ging het scoren door. De zuivere Caroline van Bezooijen en Remco Posthumus hadden samen een bijdrage van 8 doelpunten. Zo won DSO A1 de wedstrijd gemakkelijk met 13-3. Sander Verkaik verruilt het korfbalveld tot einde van dit seizoen voor een stage in Egypte. Wij wensen hem daar een leerzame en fijne tijd toe!