DSO F1 kampioen (nieuwe foto’s)

11 oktober 2009door Webmaster

Na al vier wedstrijden te hebben gewonnen kon DSO F1 zaterdag tegen Vios F2 in Willemstad al kampioen worden. Er was dan ook veel enthousiast publiek meegereisd vanuit Klundert en omstreken. Door goed samenspel en veel kansen op doorloopballen en schoten was het bij de rust 2-0. Na de rust werd er goed verder gespeeld en werd er nog 1 keer gescoord. Met deze 3-0 winst op Vios was DSO F1 kampioen!! Na de wedstrijd snel terug naar Klundert waar de kampioenen nog lekker frietjes konden eten.

DSO 2 stond in de eerste helft tegen NIO met twee doelpunten achter. Beide ploegen hadden veel moeite met het overplaatsen van de bal. DSO heeft zich in de tweede helft dubbel en dwars ingezet en sterk verdedigd. Door het doelpunt van Remco Posthumus won DSO van de nummer twee in de ranking.

DSO 6 speelde tegen Good Luck 4. In het begin ging het gelijk op en stond DSO kort voor. Good Luck sloot aan en bouwde aan een 7-4 voorsprong met de rust. Na de rust kwam de voorsprong van de gasten niet meer in gevaar en gingen de punten naar Middelharnis. Invaller Karel van Dam was goed voor een prachtig afstandsschot. Volgende week kampioen Vios in de laatste wedstrijd op het echte gras aan de Ambachtsherenweg.

DSO jeugd
DSO A2 moest naar Roosendaal om de verse kampioen Keep- fit te verslaan. Het lukte DSO tot een eind in de tweede helft gelijk op te gaan. Toch bleek Keep fit het kampioenschap waard want zij wonnen met een ruime 11-6. DSO D1 deed betere zaken tegen Keep- fit. Mede dankzij de eerste wedstrijdtreffer van Chantal van den Ing won DSO met 5-3.