DSO begint met verlies

14 november 2010door Webmaster

DSO 1 speelde zaterdagavond haar eerste wedstrijd in de tweede klasse tegen DES 1. DSO 1 kon de eerste helft goed meekomen en het verschil was nooit groter dan 1 punt tot vlak voor rust toen de tegenstander met 9-7 voor kwam te staan.

Na de rust kon DSO 1 het niveau van de eerste helft helaas niet vasthouden. DES 1 ging gewoon door met scoren en won uiteindelijk de wedstrijd. Ondanks het verlies heeft DSO 1 met het spel uit de eerste helft laten zien dat ze zeker punten kunnen gaan pakken in de komende wedstrijden.

DSO 2 mocht ook naar Delft om daar om 21:45(!) aan te treden tegen DES 3. DSO 2 wist in deze wedstrijd de score te openen. De eerste helft ging gelijk op en werd er gerust met een 4-4 stand op het scorebord. DSO 2 gaf na de rust wat meer gas en kwam met 4-7 voor te staan. Daarna raakte DSO 2 enigszins onder de indruk van de goede invallers van DES 3, het fanatieke thuispubliek en de beslissingen van de scheidsrechter. Uiteindelijk resulteerde dit in een gelijkspel.

DSO A1 speelde tegen PKC A5, in Papendrecht. De wedstrijd begon goed voor DSO. Er werden veel kansen gecreëerd en er vielen dan ook al snel doelpunten. Met een 0-7 ruststand ging DSO A1 met een goed gevoel de tweede helft in. Het variërende spel en goede acties zorgde voor mooie scores. Eind tweede helft deed PKC nog iets terug met een aantal treffers uit afstandschoten. Dit kon alleen niet verhelpen dat DSO A1 de wedstrijd met grote voorsprong won.