DSO A1 pakt 1 punt

7 april 2012door Webmaster

DSO A1 ging afgelopen zaterdag bij Dordrecht A1 op bezoek. DSO kwam snel op achterstand en wist moeilijk de goed gecreëerde kansen te benutten. Na een 3-0 achterstand maakte Jean-Paul Commereuc het eerste doelpunt voor DSO.

Hierna wist Jeanine Commereuc een strafworp te benutten. Tim van Kaam wist met een doorloopbal het kort voor rust weer spannend te maken door het gat met Dordrecht te verkleinen (4-3). De tweede helft startte DSO scherp en kwam even op voorsprong door de 2 laatstgenoemden. Hierna ging het gelijk op: nadat Dordrecht 2 keer scoorde wist DSO A1 beide keren aan te sluiten door een kort schotje van Marloes van Bezooijen en een afstand schot van Luuk van Oers. Met een gelijkspel (7-7) als eindstand, ging DSO A1 met 1 punt weer terug naar Klundert.