DSO A1 bijna kampioen

21 januari 2013door Webmaster

Door de overwinning van afgelopen zaterdag op naaste concurrent PKC staat DSO A1 nu 4 punten los. Met nog 3 wedstrijden te gaan betekent dit dat het kampioenschap bijna een feit is. Voor het zover is moet er nog 1 wedstrijd worden gewonnen. Tegen PKC liet DSO A1 wederom zien dat de ploeg in een hogere klasse thuishoort.

DSO begon scherp aan de wedstrijd. Binnen enkele minuten stond het 4-0 door doelpunten van Anika, JP, Liza en Marieke. De aanvallen verliepen soepel en er werd steeds perfect ingesneden voor de aansteun. Ook de rebound werd goed verzorgd, met name door Arthur. De gehele wedstrijd bleef DSO controleren en kon PKC slechts volgen. PKC schoot veel zonder rebound, waar DSO dankbaar gebruik van maakte. De rust werd bereikt met een stand van 10-3.

Een prima eerste helft. De tweede helft moesten nog even de puntjes op de i en dan zou het helemaal goedkomen. En het zou ook goedkomen. DSO bleef scoren en gaf PKC nooit meer de illusie dat er iets te halen viel. Bijna alle spelers wisten te scoren en het waren vaak ook fraaie goals. Marieke bepaalde de eindstand met 2 mooie schoten op 19-9.

Opnieuw een fraaie overwinning en DSO is dus bijna kampioen. Op 9 maart kan de ploeg dit definitief worden en schrijf die datum maar vast op, want grote kans dat DSO 1 en DSO 3 dan ook kampioen worden!