DSO 3 pakt eerste punt

29 november 2009door Webmaster

De wedstrijd van DSO 3 tegen Sagitta kwam pas in de 2e helft goed op gang; in de eerste helft was het spel van beide ploegen niet goed en werd er nauwelijks gescoord. Dit resulteerde in een 3-2 ruststand.

Na rust wist Angelique van Es direct de gelijkmaker te scoren. Beide ploegen scoorden om en om; DSO kwam zelfs twee keer nog op voorsprong, maar het lukte niet om een gat van 2 doelpunten te slaan. Met een nog een paar minuten te spelen stond de stand van 10-10 op het scorebord. De jarige Jurgen Leijten probeerde nog met een aantal afstandsschoten de winnende treffer te maken voor DSO, maar helaas lukte het niet om dit cadeautje nog mee naar huis te nemen. Al met al een terechte uitslag en voor DSO 3 het eerste punt in de 3e klasse.

DSO 5 speelde tegen het sterker geachte Zevenbergen 2 een goede wedstrijd, al kwam DSO moeilijk tot scoren. Na rust (5-3) kwam Zevenbergen na 20 minuten op 5-5, maar in de slotfase besliste DSO het duel alsnog met 7-5.
DSO 6 speelde opnieuw een wedstrijd waarin dik werd gewonnen. Zo wat alle spelers wisten de korf te vinden en een doelpunt op hun naam te schrijven.

DSO Jeugd
DSO A1 had een sterke tegenstander verwacht in GKV, niets was minder waar. Het lukte DSO niet om aan te sluiten tot de rust. Na de rust wist DSO nog aardige acties te vertonen, maar het scoren lukte niet voldoende. GKV liep langzaam uit naar een 22-11 eindstand. DSO A2 keek al vlot tegen een flinke achterstand van 10-3 aan. Het lukte het A2 wel om de touwtjes terug in handen te nemen. DSO scoorde in de tweede helft erg veel. De speeltijd bleek echter net iets te kort en Good Luck won nipt met 14-12.