DSO 2 wint belangrijk duel (met foto’s)

10 oktober 2010door Webmaster

DSO 2 mocht het afgelopen zaterdag opnemen tegen het eveneens ongeslagen Oranje Nassau 2. De wedstrijd begon goed voor DSO 2, want al snel werd er een voorsprong van 3 punten opgebouwd.

Dit kwam mede door de trefzekere Remco Posthumus die een groot aandeel in de score had bij DSO 2. In de tweede helft kon DSO 2 nog geruime tijd leiden, maar in het laatste kwartier werd het nog heel spannend door een beter scorende tegenstander. In de laatste minuten wist de ploeg uit Vlaardingen zelf langs zij te komen. Gelukkig kon Frank Posthumus enkele ogenblikken voor tijd een vrije bal door het kunststof mandje gooien en won DSO 2 ondanks deze spannende slotfase de wedstrijd.

DSO 1 had helaas een offday tegen Oranje Nassau 1. Er werd nauwelijks gescoord door de Klundertenaren. Niet in de eerste helft en ook te weinig in de tweede helft. Hopelijk kan DSO 1 volgende week de laatste wedstrijd voor het zaalseizoen nog een mooi resultaat halen.

DSO 3 wist net als vorige week de wedstrijd winnend af te sluiten. DSO 3 raakt steeds beter op elkaar ingespeeld. De score was deze keer misschien ook wat hoger daardoor.

DSO A1 ging naar Zwijndrecht voor een pittige kampioenswedstrijd tegen Albatros A3. Albatros was erg op schot en wist snel op een grote voorsprong te komen. DSO maakte de kansen niet af en ging met 11-1 rust in. De tweede helft wist DSO A1 het beter te verdedigen, maar het scoren verliep nog erg stroef. Met een 14-3 eindstand hebben we de fles champagne maar aan de tegenstanders gegeven om ze te feliciteren met hun verdiende overwinning.