DSO 1 wint ruim van zwak Scheldevogels

25 november 2012door Webmaster

Na de domper van vorige week was DSO vandaag uit op revanche. Scheldevogels zou het slachtoffer moeten gaan worden van een heuse walk-over. DSO begon rond 17.00 aan de wedstrijd in de vertrouwde opstelling. 

Het sfeerteam was goed aanwezig vandaag. Middels opzwepende muziek, mooie spandoeken en luid gezang lieten zij zien en horen van grote waarde te kunnen zijn. Het blijft toch speciaal om met zoveel sfeer een wedstrijd te spelen. 

Terug naar de wedstrijd dan. Nadat pupil van de week Carmen Michielsen de eerste doorloopbal mocht nemen, kon de wedstrijd echt beginnen. DSO startte sterk en Erik Keller scoorde al snel de 1-0. Het tweede doelpunt liet iets langer op zich wachten, maar toen dat eenmaal viel, begon DSO beter te draaien. Via mooie, gevarieerde aanvallen werd al vroeg afstand genomen van Scheldevogels. Die ploeg heeft bijna geen spelers meer over van het sterke team van vroeger, waardoor het krachtsverschil met DSO enorm is geworden. 
 
Ook na rust ging DSO vrolijk verder met scoren. Scheldevogels deed zo af en toe wat terug, maar die ploeg zou uiteindelijk niet verder komen dan 6 doelpunten. Omdat DSO soms wat onzuiver was in de afronding, werd het een wat saaier wedstrijdbeeld. Het sfeerteam zat hier niet mee en bleef vrolijk doorzingen. Een kwartier voor tijd maakte Remco Posthumus dan eindelijk zijn rentree. Hij heeft dit seizoen nog bijna niet kunnen spelen in verband met een blessure. Hij kwam in het veld voor de lichtgeblesseerde Sander. DSO speelde vervolgens de wedstrijd zakelijk uit en wist net niet tot 20 doelpunten te komen. Eindstand: 19-6. 
 
Scheldevogels bleek vanaf minuut 1 te zwak om er een echte wedstrijd van te maken. DSO heeft nu 4 punten uit 3 wedstrijden en bezet daarmee de derde plaats. Volgende week een lastige uitwedstrijd tegen Blauw-Wit 1. Ook deze ploeg heeft 4 punten. 
 
Via deze weg wil DSO 1 het sfeerteam bedanken voor hun inzet voor, tijdens en na de wedstrijd. Wat ons betreft mag dit altijd wel, want als speler raak je nog meer gemotiveerd om goed te presteren. Bedankt! 
 
Doelpuntenmakers DSO:
Rubin 6x (2SW), Erik 4x, Sander 2x, Frank 2x, Carola 2x, Remco 2x, Mandy 1x. 
 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD

Molenvliet 9a

Sportpark de Niervaert

4791 GB Klundert

0168 - 402751


ZAAL

Molenvliet 7

Sportpark de Niervaert

4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert

Alle rechten voorbehouden


Privacy policy

Cookie policy