DSO 1 pakt twee punten tegen ONDO 1

18 december 2012door Webmaster

Voor de derde keer dit seizoen begint de wedstrijd met 1 minuut stilte. Deze keer herdenken wij oud lid, wedstrijdsecretaresse, donateur, maar vooral de oma van onze spelers Frank en Remco, Ria Willeboordse. Na deze indrukwekkende stilte heeft onze pupil van de week, Daan Eland, de bal uitgenomen. Helaas met zijn moeder, als aangever, wist Daan niet te scoren.

DSO begon sterk aan de wedstrijd. Wij hadden wat goed te maken na het debacle van vorige week tegen Good Luck. De eerste fase van de wedstrijd verliep het scoren moeizaam, maar uiteindelijk werd het gat van de korf goed gevonden. DSO liep uit naar 9-4. ONDO wist de eerst helft het goede spel van DSO niet goed bij te houden.

ONDO kwam na rust goed uit de kleedkamer en wist terug in de wedstrijd te komen tot 12-12. Daarna ging het met de kansen gelijk op. Uit eindelijk wist DSO de korf nog te vinden en de eindstand werd bepaald op 15-13. DSO staat nu gelijk met ONDO en volgende week wacht er een uit wedstrijd tegen Seolto, de gedeelde nummer 2 van de competitie. In de bovenste regionen blijft het spannend om het kampioenschap.

Scores: Rubin 5x, Sander 3x, Erik en Mandy 2x en Remco, Carola en Stefanie 1x.