DSO 1 pakt punten!

20 februari 2011door Webmaster

DSO 1 moest aantreden tegen een onbekende tegenstander, Fortissimo 1. DSO 1 kwam heel goed uit de startblokken.

Zo werd er gelijk een voorsprong genomen. DSO 1 liet zien wat ze konden en dat resulteerde in doelpunten. Er werd een gat geslagen in de 1e helft. Na de pauze verkleinde de tegenstander de achterstand. Nog 1 doelpunt verschil was er over. Maar de geel-zwarten gaven niet zomaar op en knokten voor de wedstrijd. Het publiek heeft een leuke en spannende wedstrijd kunnen zien. DSO 1 haalde zo de verdiende eerste 2 punten van het seizoen binnen!

DSO 2 speelde deze competitie voor het eerst tegen KCC 6 afgelopen zaterdag. DSO 2 begon niet scherp aan de wedstrijd en kwam zo op een 0-3 achterstand. Er werd soms slordig gespeeld, maar toch kon de achterstand goed worden gemaakt. Daarna ging het gelijk op. DSO 2 kwam scherper uit de kleedkamer. DSO 2 wist in de 2e helft nog 7 keer de korf te vinden. Mede door het goede verdedigen kon KCC niet meer scoren. DSO 2 breidde hierdoor het verschil uit naar 8 doelpunten.

DSO A1 kreeg PKC A5 op bezoek. Al snel kwam DSO A1 op 2-0 voorsprong en creëerde de eerste helft heel veel kansen, maar maakte ze niet af. PKC was wel goed op schot en kwam voor rust op 4-7 voorsprong. De tweede helft kwam DSO A1 goed terug en ging het lang gelijk op. Uiteindelijk wist DSO A1 het de korf vaak te vinden en won de wedstrijd met 16-12. Aanstaande zaterdag speelt DSO A1 om 12.00uur in de Niervaert hun kampioenswedstrijd tegen medekoploper Kinderdijk A2.