Beljaars Verzekeringen en Hypotheken steekt jeugd in het nieuw

2 september 2015door Webmaster

De eerste trainingsavond werd afgelopen dinsdag voor de jongste DSO-jeugd meteen een bijzondere avond. Aan het einde van de training kregen de kinderen van DSO D1, E en F allemaal een splinternieuw shirt uitgereikt, gesponsord door Beljaars Verzekeringen en Hypotheken uit Zevenbergen. Daarna volgde uiteraard een erg leuke groepsfoto.

Deze Zevenbergse onderneming is met ingang van dit seizoen Hoofd Jeugdsponsor en als onderdeel daarvan voorziet Beljaars ongeveer 7 tot 10 teams van nieuwe shirts. Nadat alle kinderen een passend shirt van hun trainer hadden ontvangen werd directeur Richard Beljaars nog even in het zonnetje gezet bij de officiële uitreiking. Letterlijk en figuurlijk, want na al het buiengeweld van de laatste dagen liet de zon zich prima zien bij de uitreiking. Meer informatie over de veelzijdige dienstverlening van Beljaars Verzekeringen & Hypotheken is te vinden via www.beljaarsverzekeringen.nl.

Na een kort woordje (om het geduld van de kinderen niet te veel op de proef te stellen) van bestuurslid technische zaken Anton van Dam werden alle kinderen lachend en juichend op de foto gezet. Wij danken Beljaars Verzekeringen en Hypotheken voor de investering in onze jeugdafdeling, die al enkele jaren de grootste van West-Brabant is.

 

ROUTE BESCHRIJVING

ADRES GEGEVENS

VELD

Molenvliet 9a

Sportpark de Niervaert

4791 GB Klundert

0168 - 402751


ZAAL

Molenvliet 7

Sportpark de Niervaert

4791 GB Klundert

OVERIGE INFORMATIE

© 2024 KV D.S.O. Klundert

Alle rechten voorbehouden


Privacy policy

Cookie policy