DSO huldigt jubilarissen

16 november 2008door Webmaster

De zaalcompetitie is van start gegaan. Voor zeker de helft van de DSO teams was dit een gunstige start, die direct punten opleverde. Tijdens de ledenvergadering zijn drie mensen in het zonnetje gezet vanwege hun 25 jarig lidmaatschap.

DSO 1 begon de competitie in de zaal tegen Gemini uit Gouda. DSO had na de lastige veldcompetitie nog niet het gewenste ritme te pakken. DSO werd niet met een dik doelpuntenverschil van het veld gespeeld. Hopelijk kan DSO de score in de zaal verder ophogen in de komende wedstrijden.

DSO 2 speelde uit tegen Gemini en maakte mooie aanvallen. Er werd creatief en vlot gespeeld. In de tweede helft zakte het spel wat terug. Toch wist DSO de draad weer op te pakken en won de wedstrijd met 19-11.

DSO 3 startte de competitie tegen Maassluis, die in het veld een klasse hoger speelt dan DSO. Maassluis is een zeer jong team en DSO 3 is een heel ervaren team. De wedstrijd startte voortvarend met 2 afstandsschoten van Wilbert Bongers en Jurgen Leijten. Daarna moest het 2e aanvalsvak even zoeken om goed uitgespeelde kansen te benutten. Dit gebeurde uiteindelijk na ca. 15 minuten door 2 doelpunten van Karolien Michielsen. Daarna liep het vloeiend. Er werd zeer sterk verdedigd, waardoor er weinig kansen gecreëerd werden door de tegenstanders. Het tempo in de aanval was hoog en er werd goed positiespel gespeeld. De ruststand was dan ook 8-1. In de 2e helft kon het hoge tempo niet meer gehandhaafd worden, maar werd er nog wel voldoende gescoord. De eindstand was uiteindelijk 17-8. Jurgen maakte 5 doelpunten en Karolien en Wilbert waren goed voor 4 doelpunten.

DSO 4 speelde tegen Zevenbergen een ploeg waar op het veld twee keer van werd gewonnen. Dit keer ging DSO wat slap van start en scoorde Arjan de Vos pas na tien minuten de eerste twee doelpunten. DSO kon daarna soms vlot en soms wat trager de score uitbreiden. De eerste winstpunten zijn binnen.

DSO jeugd
DSO A2 moest naar Roosendaal en speelde daar tegen Keep fit. Keep fit startte vlot en pakte de voorsprong. DSO creëerde veel kansen, maar scoorde erg moeizaam. Verdedigend ging het allemaal beter. Het resultaat was een ruststand van 3-1. In de tweede helft werden een aantal moeite acties door DSO gemaakt. DSO scoorde nog vier keer. Keep Fit wist er echter nog zes in te gooien en won daarmee van DSO.