Keep Fit te sterk voor DSO

23 september 2018door Webmaster

DSO 1 is afgelopen zaterdag tegen het eerste puntverlies aangelopen. In Roosendaal werd er met 19-12 verloren van Keep Fit.

Ondanks de slechte weersomstandigheden schoten beide ploegen uit de startblokken. Veel doelpunten over en weer zorgden voor een aantrekkelijke openingsfase. Keep Fit was wat sterker in de rebound en kon wat vaker herhalen, toch bleef DSO knap bij. Angelique viel helaas al snel geblesseerd uit en ze werd vervangen door Esmeralda. DSO bleef echter meescoren en pas aan het einde van de eerste helft haperde de doelpuntenmachine. Keep Fit profiteerde en ging met een 10-8 voorsprong de kleedkamer in.

In de tweede helft lukte er echter vrij weinig meer bij DSO. Net als vorige week ging het schotpercentage drastisch omlaag en werden er ook weinig duels meer gewonnen. Keep Fit bleef wel scoren en het gat werd steeds iets groter. Bovendien kon Keep Fit profiteren van de zwakke leiding van de scheidsrechter, die niet consequent en wel erg veel in het voordeel van de thuisploeg floot. Toch moet DSO vooral naar zichzelf kijken. Voor de tweede week op rij zakt de ploeg helemaal weg na rust en dat is best zorgelijk. Keep Fit won de wedstrijd dan ook verdiend, al was de uitslag wellicht wat geflatteerd. Tom Broersma (A1) mocht zijn debuut nog maken in DSO 1 en ook Robert en de al eerder genoemde Esmeralda draaiden nog mee.

Volgende week gaat DSO op bezoek bij Seolto. Die ploeg heeft het erg moeilijk en staat vooralsnog onderaan. Aan DSO de taak deze week goed te trainen en te knallen in Vlissingen.