DSO mist kansen

26 april 2009door Webmaster

Na een droevige week vanwege het overlijden van de vrouw van de hoofdtrainer, moest DSO zich toch weer van zijn beste kant laten zien. DSO trof in Stormvogels en fanatieke tegenstander maar wist tot de rust zeker mee te scoren. Na de rust ging Stormvogels erg voortvarend van start. DSO miste de kansen juist op de momenten dat het nodig was. Het lukte DSO niet om de punten in Klundert te houden.

DSO 2 en DSO 3 hebben goede zaken gedaan om in de race voor het kampioenschap te blijven.

DSO 4 had het meeste balbezit en creëerde veel kansen. Het lukte simpelweg niet om te scoren. Hierdoor kon ZKV de punten bij zich houden in Zuidland.

DSO 5 had een hele makkelijke middag in Zuidland. Er werd snel gescoord, en binnen een kwartier stond het al 6-0 voor. De rust stand was 9-1. Na rust moest met tegenwind gespeeld worden, en scoorde de tegenstanders nog enkele doelpunten. De eindoverwinning is echter nooit een moment in gevaar geweest. Jan, Alex en Edwin waren samen goed voor 10 doelpunten.

DSO 6 vertrok met Femke en Ben als reserves naar Hendrik Ido Ambacht. Na ongeveer 5 minuten spelen was de stand 2-0 in het voordeel van DSO, DVS trok die stand al snel gelijk. De rust werd met een 4-3 achterstand ingegaan. Na de rust kwam DSO zelfs met 3 doelpunten achter te staan. Helaas was de tijd te kort om nog een gelijkspel uit te slepen, de eindstand werd 8-7 in het voordeel van DVS.

DSO jeugd
DSO A2 speelde in Strijen en creëerde veel kansen. De rust werd met 1-4 ingegaan. In de tweede helft maakte DSO een aantal mooie acties en werd er rustig doorgescoord. DSO won met 3-8.
DSO D moest vandaag tegen Julliana DM spelen. Vorige week werd daar ook tegen gespeeld en toen hadden DSO veel moeite met de lange spelers van Juliana. Na wat aanwijzigen van de coach hoe er gespeeld moest worden, ging de wedstrijd van start. Lieke kreeg een strafworp mee en scoorde het 1e doelpunt voor DSO. Naomi scoorde voor rust al 3 doelpunten waardoor we met een goed gevoel de rust in konden gaan. Na rust bleef DSO goed samen spelen waardoor er voldoende kansen werden gecreëerd. DSO won uiteindelijk de wedstrijd met 7-2. Naomi scoorde 4 doelpunten, Tirza, Lieke en Juliëtte maakten 1 doelpunten.

Als je bij DSO wilt korfballen, neem dan eens een kijkje op www.korfbal.net of kom langs op de trainingsavonden maandag en woensdag. Natuurlijk kun je op zaterdag ook een kijkje op het veld aan de Ambachtsherenweg komen nemen.