DSO kan 1 helft mee met Korbatjo

9 december 2018door Webmaster

DSO 1 is opnieuw tegen een pijnlijke nederlaag aangelopen. In Oud-Beijerland was Korbatjo uiteindelijk veel te sterk: 21-10.

DSO begon nog wel aardig aan de wedstrijd. Korbatjo stond al wel snel op voorsprong, maar DSO wist het verschil te beperken tot 3-4 doelpunten. Dit kwam met name doordat 1 vak van Korbatjo goed werd verdedigd en de bal steeds snel kwijt was. Aanvallend wist DSO echter maar weinig potten te breken. Er werden wel goede kansen genomen, maar de afronding was niet scherp genoeg. In de tweede helft kon DSO nog zo’n 5 minuten mee, maar daarna begon Korbatjo gestaag de voorsprong uit te breiden. Bij DSO lukte er in die fase helemaal niets meer. Slordige passing, matige afronding en zwak verdedigen zorgden ervoor dat het verschil groter en groter werd. DSO werd compleet overlopen en de scheidsrechter floot uiteindelijk af bij een beschamende 21-10 uitslag.

Verliezen van Korbatjo is geen schande, maar de manier waarop geeft stof tot nadenken. De vechtlust en inzet zou ook tegen een tegenstander die beter is nooit mogen ontbreken en dat was wel het geval. Voor DSO zaak om snel de rug te rechten en volgende week tegen Dijkvogels revanche te nemen op zichzelf. Die wedstrijd begint om 17:30 in de Niervaert.