DSO 1 blijft puntloos

22 september 2008door Webmaster

dso1_thumbnail.jpgDSO 1 rook kansen  toen zij afgelopen zaterdag tegen SKV aantraden. SKV promoveerde vorig seizoen vanuit de vierde klasse.  DSO startte veelbelovend en had veel balbezit in de eerste helft. Toch werd de rust ingegaan met een gelijkstand van 5-5. In de tweede helft sloeg het wedstrijdbeeld langzaam om. DSO startte erg sterk na de rust , maar het was SKV die uiteindelijk de weinige kansen die het wist te creëren scoorde. Aan DSO kant werden voldoende kansen gecreëerd, maar ze werden niet  op de juiste momenten verzilverd.

In de slotfase van de wedstrijd hikte DSO tegen een achterstand aan die zij niet meer wisten te overbruggen. DSO moest een zuur verlies van 10- 11 incasseren.

DSO 2 , 3 en A1 maakten zaterdag een valse start. Zij stonden allen klaar voor de wedstrijd terwijl er geen scheidsrechter klaarstond. Met wat creatief geschuif waren drie DSO- ers bereid de wedstrijden te fluiten. DSO 2 zorgde samen met hun tegenstander voor veel actie en reactie in de eerste helft. Op het scorebord gebeurde lange tijd echter weinig. Na verloop van tijd werd het gat in de korf dan toch gevonden. DSO 2 won dan ook met  14-8. Quirine Plaizier scoorde een paar welkome doelpunten.

DSO 3 kreeg weinig tegenstand van Oranje Nassau. De kansen die DSO 3 vorige week nog weinig wist te verzilveren gingen er nu vrij gemakkelijk in. In de rust was het 10-4 in het voordeel van DSO. NA de rust liep DSO uit tot 14- 4, maar de concentratie verslapte. Uiteindelijk won DSO wel met 18-9. Jurgen Leijten scoorde vijf maal. Wilbert Bongers en Lianne den Hollander 4 maal.

DSO 4 speelde in Bergen op Zoom, maar verzuimde te scoren. Met een stand van 5-4 ging het team weer terug naar Klundert. DSO 6 speelde daarentegen wat effectiever tegen de Scheldevogels en won met 11-3. Ies Hollemans scoorde zes keer.

DSO Jeugd
DSO A2 speelde uit in Willemstad en begon prima in de eerste helft. DSO was strijdlustig en scoorde vijf doelpunten tegen drie voor VIOS. DSO moest hun eigen tempo blijven spelen en niet gaan volgen wat VIOS wilde. De tweede helft liep gesmeerd en DSO scoorde er nog vier. Vera den Hollander scoorde twee mooie afstandsschoten. Woensdag moest de wedstrijd tegen Oranje- Wit worden overgespeeld DSO A2 verloor met 4-7.